Martine Ellingsen Sund.

MINNEORD

Martine Ellingsen Sund (1996-2023)

Vår kjære, sprudlende, fantastiske og herlige kollega Martine Ellingsen Sund, forlot oss brått og uventet lørdag 26. august, bare 27 år gammel.

Martine var født og oppvokst i Asker sammen med mor, far og to brødre.

Som den mellomste i søskenflokken ble hun stadig utfordret av brødrene sine, og fikk bryne seg på klassiske rampestreker. Martine var en jente med bein i nesen, og tok alle utfordringer med strak arm. Dette kom tydelig frem da hun drev med idrett, det var ingenting hun ikke mestret. Alt fra håndball, ridning, ski, løping, fotball og sykling. I tillegg til alle de koselige fjellturene med familien til ulike steder i Norge.

Martine sin allsidighet viste seg også i voksen alder, både som politi og tillitsvalgt.

Etter endt utdanning ved Politihøgskolen i Bodø i 2019, startet Martine sin politikarriere med et sommervikariat i Nordland politidistrikt. Etter hvert gikk turen hjemover til Oslo politidistrikt og jobb som etterforsker i Enhet øst ved seksjon for vold i nære relasjoner.

Etter endt vikariat ble det en liten visitt i Sør-Trøndelag på ti måneder, før hun vendte snuten hjemover til Oslo og fast jobb i Enhet øst i 2021. Som etterforsker presterte Martine på et høyt nivå, og hennes saker leverte til kvalitet i alle ledd. Samtidig som hun hjalp til der det trengtes i andre sine saker.

Martine var faglig dyktig og dreven, og gjorde jobben på en utmerket måte med et glimt i øyet. Hennes varme vesen og lure latter var aldri langt unna.

Martine var faglig dyktig og dreven, og gjorde jobben på en utmerket måte med et glimt i øyet. Hennes varme vesen og lure latter var aldri langt unna. Martine bidro til glede og humor blant kollegaer, selv når ting ikke alltid gikk veien. Da fikk vi alltid servert noen humoristiske kommentarer. Hun hadde en helt unik måte å spre glede på blant sine kollegaer.

I tillegg til engasjement og kvalitet i saker Martine selv etterforsket, ønsket hun også å bidra for sine kollegaer. Som seksjonstillitsvalgt ved seksjon for vold i nære relasjoner ved Enhet Øst la hun inn hardt arbeid i flere krevende saker på jobb. Særlige kjennetegn for Martine var hennes engasjement og omsorg for de rundt seg, både som kollega og venninne.

Vi har vært heldige som har hatt en så hardtarbeidende og dedikert tillitsvalgt i Enhet Øst. Hennes gode arbeid og engasjement ble godt lagt merke til. Martine tredde nylig inn i et topptillitsvalgt-verv som hovedtillitsvalgt-vara. Et verv hun allerede hadde tatt med storm.

Martine - et varmt medmenneske med masse omsorg og kjærlighet til de rundt seg.

Martine var en hardtarbeidende, dyktig og fantastisk kollega som forlot oss så altfor tidlig. Janne og Roy-Erik har mistet en kjær datter, Magnus og Morten sin herlige søster, Inga en god svigerinne, Sverre sin beste tante, og vi alle har mistet en sprudlende og fantastisk venn.

Martine etterlater seg mange gode minner og øyeblikk, som vi dypt skal bevare.

Tusen takk for innsatsen, og alt du gav oss.

En siste hilsen til et nydelig menneske. Hvil i fred.

På vegne av alle dine venner i politiet og Oslo Politiforening,

Elisa C. Hugvik

Powered by Labrador CMS