FRA POLITI TIL TOPPKLUBB: Geir Oustorp fra Drammen tar neste sesong over som hovedtrener i håndballklubben Larvik etter Tor Oddvar Moen.
FRA POLITI TIL TOPPKLUBB: Geir Oustorp fra Drammen tar neste sesong over som hovedtrener i håndballklubben Larvik etter Tor Oddvar Moen.

Politimann skal trene toppklubb

Geir Oustorp blir ny hovedtrener for Larvik håndballklubb.

Publisert

– Det er jo en drøm å få lov å trene et topplag, så dette blir veldig spennende.

Geir Oustorp skal nå snart forlate politijobben ved Drammen politistasjon for å trene en av Norges beste håndballklubber. 

45-åringen fra Drammen jobber til daglig som avsnittsleder for forebyggende og trafikk ved byens politistasjon. Han understreker at trenerjobben kun er på ubestemt tid - for han kommer ikke til å si opp stillingen sin i politiet.

– Jeg liker jobben min veldig godt og jeg har en god arbeidsgiver. De er snille med meg og gir meg rom til å drive med håndball ved siden av. Jobb i politiet er mye tryggere enn en jobb i et idrettslag hvor det kan svinge fort. 

Det var TV 2 som i går meldte at Oustorp, som nå under håndball-VM er ekspert for NRK, ville signere kontrakten etter mesterskapet 17. desember.

Han har siden sommeren vært del av Larviks trenerteam, og har tidligere vært trener for Byåsen, Drammen Håndballklubb og Glassverket. Nå tar han altså over som hovedtrener for Larvik håndballklubb neste sesong.

– Larvik er i utfordrerposisjon, og det trigger meg å få de tilbake der de var. Det motiverer meg å komme til en toppklubb der ting ligger mer til rette og målet er å gjøre Larvik bedre enn de har gjort det i år.

Foreløpig er det uklart hvor lenge det blir permisjon fra politiet.