Politihumor

Fast plass er fast plass

Politibetjentene fikk klar beskjed: Dette var ekteparets parkeringsplassnår de var på bingo, og betjentenemåtte bare se til å flytte bilen sin.

Publisert

Som ung betjent skulle jeg være med ut som stoppost i en radarkontroll. Vi to som skulle ut på stopposten kjørte ut en tid senere enn radarbilen, siden de måtte ha litt tid på seg til å sette opp radaren i forkant. Kollegaene våre hadde rigget seg til på parkeringsplassen ved et forsamlingslokale.

Godt i skjul og med god utsikt oppover veien hadde de satt opp radaren og lagt seg til for å vente.

Da vi ankom stedet var det en god del andre biler parkert der, men langt ifra fullt på parkeringsplassen. Det viste seg at de arrangerte bingo i forsamlingslokalet, og akkurat det hadde de to betjentene i radarbilen nettopp fått erfare. Bingogjester, skulle det vise seg, er ikke alltid til å spøke med.

Da vi kom fram, fortalte kollegene våre at det hadde kommet en bil opp bak deres egen bil etter at de hadde parkert og satt opp radaren. Og denne bilen bare sto der og tutet på dem.

I bilen, skulle det vise seg, satt det nemlig et eldre ektepar som skulle på bingo.

En av politibetjentene gikk ut av bilen, legitimerte seg som politi og spurte hvorfor de tutet. Svaret kom kontant, og ikke så rent lite overraskende: Dette var ekteparets parkeringsplass når de var på bingo, og betjentene måtte bare se til å flytte bilen sin.

Det hører med til historien at parkeringsplassen langt ifra var full. Politibetjenten forklarte derfor at de ikke kom til å flytte seg, siden de snart skulle starte radarkontrollen og det uansett var en hel rekke med ledige plasser der.

For bingo-ekteparet var det imidlertid ikke noe alternativ å parkere noe annet sted.

De svarte istedenfor at siden de ikke fikk den faste parkeringsplassen sin, kunne de ikke gå på bingo. Så snudde de bilen sin og kjørte sin vei. 

LES OGSÅ: Da valget stod mellom kona og brennevinet

Les mer politihumor her.

Powered by Labrador CMS