Her blir Facebook-siden til PHS kåret til årets Facebook-side under Social Media Days.
Her blir Facebook-siden til PHS kåret til årets Facebook-side under Social Media Days.

Politihøgskolen har årets beste Facebook-side i Norge

Jubeldag med to gode nyheter for Politihøgskolen.

Publisert Sist oppdatert

I dag ble det klart at Politihøgskolens Facebook-side «Bli politi – Politihøgskolen er kåret til Norges beste Facebook-side i 2016.

Facebook-siden der over 30.000 følgerne får servert historier fra politiutdanninga og glimt fra politiyrket, mottok prisen under bransjearrangementet Social Media Days.

Bli politi – Politihøgskolen er kåret til årets beste Facebook-side
Bli politi – Politihøgskolen er kåret til årets beste Facebook-side

– Det er veldig gøy å vinne denne prisen, spesielt siden vi er en liten kommunikasjonsavdeling og vi legger mye energi i å utvikle oss og møte endringene i brukermønstre og kanalen. Vi bruker Facebook som vi gjør for å vekke nysgjerrigheten til de som ikke har tenkt på å søke Politihøgskolen, og for å gi dem som har vært inne på tanken ekstra inspirasjon, sier Karoline Kvernland, markedsansvarlig ved PHS.

Dobbel jubeldag – har også de mest fornøyde studentene

For PHS, som de siste årene har hatt rekordmange søkere, er Facebook en av de viktigste kanalene for å rekruttere nye politidstudenter, forteller kommunikasjonsrådgiver ved PHS, Gitte Gilberg Sethereng.

– Vi skal ta med oss prisen som en inspirasjon for videre utvikling i arbeidet med sosiale medier og rekrutteringen av fremtidens politi, sier Sethereng.

Men PHS scorer ikke bare bra blant Facebook-følgere og fremtidige studenter. Også dagens studenter trives godt på Politihøgskolen – faktisk bedre enn studenter flest i Norge.

Tidligere i dag slapp nemlig Norsk organ for kvalitet i utdanningen (NOKUT) sitt årlige studiebarometer. Politihøgskolen kommer svært godt ut og er politiutdanningen er den utdanningstypen norske studenter er aller mest fornøyd med. Politihøgskolen kommer ut som den utdanningsinstitusjonen der studentene er nest mest fornøyde i landet.