Leder av PF Politistudentene, Lisa Figenschou, ønsker god jul til alle sine medstudenter.

En vennlig oppfordring

Kjære medstudenter: Jeg ønsker å minne alle på at juletiden er tiden for å se hverandre. Det er nå dere må spille hverandre gode!

Publisert

Nå er juletiden snart her, og med den følger en bittersøt periode for de fleste studenter. Jula er en tid som lyser opp i vintermørket og minner oss om å ta vare på de en har kjær, og er et enestående eksempel på samholdet som bor i folk.

Når jula nærmer seg lyser hele byen opp, husene pyntes fra gulv til tak og forbipasserende smiler til hverandre. Man kjøper gaver til sine nærmeste, og går inn for å glede hverandre. Mange velger å utvide denne sjenerøsiteten til folk de ikke kjenner, og stiller som frivillig på ulike arrangementer, eller deler ut gaver og mat til andre som trenger det mer.

Spør du meg, er det akkurat dette jula handler om: Å se menneskene rundt deg og tenke; hva kan du gjøre for å hjelpe, eller være der for dem?

Samtidig bringer juletiden med seg et tonn av eksamener og prøver – karakterer og prestasjoner er gjerne det som står fremst i tankene til mang en student. Dette er selvsagt naturlig, og jeg vil ønske alle studenter ved Politihøgskolen masse lykke til med alle tester de må gjennom.

Samtidig ønsker jeg å minne alle på at dette er tiden for nettopp å se hverandre. Det er nå dere må spille hverandre gode, det er nå dere har sjansen til å utveksle erfaringer og kunnskap og utnytte dette til det fulle når eksamensdagen står for tur. Ikke la dere forledes og tro at de dårlige jobbutsiktene betyr at dere er nødt til å ta avstand og bli gode hver for dere. Sammen er dere gode, og ved å anerkjenne dette kan dere bli enda bedre.

Så når vi går inn i juletiden håper jeg dere alle gir deres beste innsats – både når det kommer til skolearbeid og samhold.

God jul fra alle i PF Politistudentene!

Powered by Labrador CMS