Trenger ro for å løse «pensjonssaken»

Trenger ro for å løse «pensjonssaken»

Det blir ingen umiddelbare reaksjoner i den såkalte «pensjonssaken». – Da det overordnede fokus er PFs beste, har vi behov for litt ro for å finne denne løsningen, sier forbundsleder.

  • Endret

Konklusjonen etter det ekstraordinære forbundsstyremøtet 26. mai er at det ikke blir noen umiddelbare reaksjoner.

For en liten uke siden uttalte Bolstad at det er enighet om å gå inn i en prosess der målet er at utbetalingen av pensjon vil bli stoppet, så lenge Øverkil mottar lønn fra Politiets Fellesforbund.

– Situasjonen har mange aspekter og vi hadde en bred og god diskusjon i styremøte. Nå går vi inn i en intern prosess for å se på løsninger til beste for Politiets Fellesforbunds medlemmer, sier forbundsleder Sigve Bolstad i en pressemelding.

Han påpeker at situasjonen er vanskelig og at alle involverte tar den på alvor.

De beste løsningene

– Forbundsstyre er arbeidsgiver. Det tar sin arbeidsgiverrolle på alvor og er naturligvis opptatt av ryddighet i situasjonen, sier forbundslederen.

– Vi registrerer mange meninger og innspill i denne saken. Jeg forsikrer at alt blir tatt med i de interne diskusjonene. Da det overordnede fokus er Politiets Fellesforbunds beste, har vi behov for litt ro for å finne denne løsningen, avslutter Bolstad.

Utover dette ønsker han ikke å kommentere saken.

Til toppen