tweet.PNG
tweet.PNG

Trekker seg fra debatten

Bård Dyrdal vil ikke lenger være en del av narkotikadebatten.

I vinter og vår har politioverbetjent Bård Dyrdal frontet kampen for en annen narkotikapolitikk, blant annet i Politiforums spalter. Forrige uke fortalte han hvorfor i en artikkel i Morgenbladet (bak betalingsmur). Denne uken svarte han på et debattinnlegg fra Norsk narkotikapolitiforening på Politiforum.no.

Men reaksjonene etter det siste innlegget har fått ham nå til å trekke seg fra debatten på ubestemt tid. Torsdag la Dyrdal ut følgende melding på Twitter-kontoen sin:

tweet.PNG
tweet.PNG

I beskrivelsen på Twitter-kontoen til Dyrdal står det at «presset mot min person fra forbudsforkjempere ble for stort, dette til tross for flere gode kollegaer. Jeg tar en pause.»

Politiforum har vært i kontakt med Dyrdal, men politioverbetjenten ønsker ikke å utdype hva slags tilbakemeldinger han har fått eller hvem som har kommet med tilbakemeldinger til ham.

SLIK HAR DEBATTEN VÆRT

Leder

Løsningen er ikke å svekke UP, men å styrke politidistriktene.

I en vanskelig ressurssituasjon er det naturlig nok fristende for politidistriktene å ta i bruk UP-personell for å få vaktlistene til å gå opp. Men når mannskapssituasjonen allerede er stram, er det lett å nedprioritere trafikkontroller til fordel for oppdukkende oppdrag.

Til toppen