Her stikker Leonora (2) fra politiet

Denne «biljakten», som er litt utenom det vanlige, har gått sin seiersgang på nett. - De satte på blålys og begynte å prate, og det ble jo kjempegøy.

Publisert Sist oppdatert

Det var kanskje Norges søteste biljakt som fant sted i Øvre Eiker for en uke siden, da Leonora (2) kjørte fra politiet i sin lille hvite Audi. (Se video).

Leonoras mor, Martine Kristoffersen Dramstad, forteller at det hele var stor stas.

- Hun snakker mye om politiet og politibil nå, og spør ofte om å se filmen av seg selv. Jeg har inntrykk av at politiet også koste seg. Jeg tror de syntes det var like morsomt som oss. Vi hadde heller aldri trodd at videoen skulle bli så populær, sier Dramstad, til Politiforum.

Etter at hun la ut videoen på Facebook har den i skrivende stund fått over 4000 delinger, og over 4.200 likes.

Leonora (2) med politibilen hakk i hæl.

Dramstad forteller at bakgrunnen for at politiet kom innom denne dagen, var at de har et vennepar som begge jobber i politiet. Leonora er ofte ute i gata og kjører med bilen sin, og Dramstad hadde nevnt for venneparet at det hadde jo vært morsomt hvis politiet stoppet og spurte henne om førerkort.

- Da sa de at det måtte de få til, og så kom de oppom i en ledig stund. Vi hadde ikke planlagt noe annet enn at det var morsomt hvis politiet kom kjørende bak Leonora, men så satte de på blålys og begynte å prate, og det ble jo kjempegøy, sier Dramstad.

Leonora så nemlig ikke ut til å ha noen lyst til å stoppe, da politiet kom kjørende bak henne og ga beskjeden: «Dette er politiet. Stopp bilen umiddelbart». Tvert imot fortsatte toåringens bil ferden fremover, og politiet måtte konstatere at «vi har en bil som stikker».

- Leonora var helt med, og danset og vugget i bilen for å kjøre fortere . Politibilen kom kjørende inn i gården først, og hun fikk se på bilen og ikke minst blålysene. Men så skulle hun vise politiet bilen sin. Hun var nok mer opptatt av den, og opptatt av å ta på setebeltet, og å sette på musikken på full guffe, forteller hun.

- Hva tenker dere om at videoen har blitt så populær?

- Det er helt utrolig. Vi hadde aldri sett for oss at det skulle ta sånn av. Men det er tydelig at den treffer folk og at folk synes den er like morsom som oss. Vi har fått så mange hyggelige tilbakemeldinger, og det er hyggelig å se politiet viser seg i en sånn setting, sier Dramstad.

LES OGSÅ: Her aker Trønderpolitiet på politiskjold

Powered by Labrador CMS