Kåret Politihøgskolens råeste duo

I sitt andre år gikk PHS Games fra å være en individuell konkurranse, til å gjenoppstå i makkerformat.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag 23. mars gikk PHS Games av stabelen for andre gang. Rundt 200 studenter meldte seg på til kvalifiseringen i forkant, og 30 kvinner og 30 menn gikk videre til finalen i Crossfit Tyrs lokaler på Krigsskolen på Linderud.

Da PHS Games ble arrangert for første gang i 2017, var den en individuell konkurranse. I år gjenoppsto konkurransen i makkerformat. Misjon: Å kåre skolens råeste duo. 

Se bildeserie fra konkurransen nederst i teksten! 

- Veldig gjevnt

Plasseringene

Kvinner

  1. plass: Blikk og batong
  2. plass: Sweet but psycho
  3. plass: Team Follo
  4. plass: Hakuna Masquata

Menn

  1. plass: All strength no technique
  2. plass: AMC2
  3. plass: Team pay the man
  4. plass: Team MF

Deltakerne ønsker ikke navn publisert. 

– Det var veldig jevnt mellom lagene, så det var mange som var med i konkurransen om pallplassene, sier Martine Hvatum Baalsrud, som har hatt hovedansvaret for arrangeringen sammen med Sandra Solbakken Reimertz. 

Begge er tredjeårsstudenter ved Politihøgskolen (PHS). Baalsrud i Bodø, og Reimertz i Oslo. 

Laget som til slutt dro i gang seieren i herrefinalen var «All strength no technique», mens vinnerne av kvinnefinalen var «Blikk og batong». Deltakerne ønsker ikke navnene sine publisert. 

De over 100 påmeldte lagene måtte først gjennom en kvalifisering med tre forhåndsbestemte treningsøkter. Hvert lag la inn resultatene sine i et datasystem, og la også inn video av utførelsen av treningsøktene.

Crossfit Christiania hadde ansvaret for dømming av kvalifiseringsøktene og å plukke ut hvilke lag som kom videre til finalen 23. mars. De 15 beste herrelagene og de 15 beste kvinnelagene gikk videre.  

– Konkurransen gikk over all forventning, og vi er veldig fornøyde. Utøverne var fornøyde med øktene, det var stort publikum og ingen problemer underveis, sier Baalsrud. 

LES OGSÅ: Se alle episodene av PHS Games 2017

Håper andre tar over

Det var daværende politistudent Peter Levi Skogvang som var initiativtaker og primus motor da PHS Games ble arrangert for første gang i 2017. 

Etter et pauseår i fjor, bestemte Baalsrud og Reimertz seg for å ta over stafettpinnen, og arrangere for andre gang. Nå håper de at også andre vil fortsette å arrangere når de to går ut av PHS.

– Vi håper noen i B2 vil ta over stafettpinnen, sier Baalsrud.

– Det har vært både krevende, slitsomt og veldig gøy. Det var nok mer krevende enn vi forutså. Men alle frivillige har gjort en sinnssykt bra innsats, og vi er veldig stolte over alt vi har fått til, legger hun til. 

Powered by Labrador CMS