TEST: Piggene ute

Enten du er politi, redaktør eller politiredaktør. Du kan bli beskyldt for å ha piggene ute.

Publisert Sist oppdatert

Men det er for så vidt greit. Ihverfall hvis du tar i bruk Nordic Grip.

Jeg innrømmer at det begynner å bli ei stund siden jeg selv sto på mange timer stoppost, og holdt på å fryse tærne av meg i de gamle marsjstøvlene M-77. Men jeg husker godt kulden som krøp inn under sålene, og spredde seg oppover kroppen alt den første timen, mens førstebetjenten satt varm inne i bilen.

Enten du erfarer kalde føtter ute på tjeneste, eller du som meg, får kalde føtter på privatturen, kan Nordic Grip være tingen. De er enkle å tre utenpå bootsene.

De tar liten plass i bag eller sekk, og er ganske lette. For egen del har jeg mang en gang gått på ski med tynne langrennsko, kun laget for å gå, og ikke for å stå. Den trivelige stunden ved bålet med familien, har blitt en smule mindre trivelig med føtter som har blitt kalde av snø oppi skiskoa, og sko som egentlig ikke er laget for åstå stille.

Med Nordic grip i sekken, kan du gjøre noe med kulden i tærne. Enten du er på politijobb, eller ute som mor eller far, vil du rutinemessig erfare lengre ventetid. Nordic grip isolerer, er vanntette, og hindrer snø i å komme nedi skoene. Og skulle du bokstavelig talt havne på glattisen, ja da kommer de nevnte piggene til sin rett – de du har ute under sålene. Nordic grip er forsynt med 14 pigger som ligner de du kanskje har i bildekket. De sørger for at du ikke blir som bambi på glattisen om du skulle bevege deg dit.

Tenk litt på det, neste gang du er plassert i venteposisjon, enten du står på åsted, som vakt utenfor regjeringskvartalet eller på isfiske. Hadde det da vært bra med varme føtter i stedet for forsiktig vugging fra side? Det ser i hvert fall ikke særlig myndig ut. Om du skulle ha slike preferanser.

Derfor er de bra:

  • Hjelper kalde føtter
  • Vanntette

Kunne vært bedre:

  • En detektivjobb å spore de opp

Pris: Husker ikke, men forsvarlig innenfor politilønna

Powered by Labrador CMS