Peter Levi Skogvang mottar studiemiljøprisen på vegne av arbeidsgruppa bak PHS Games.
Peter Levi Skogvang mottar studiemiljøprisen på vegne av arbeidsgruppa bak PHS Games.

Hedret for arbeidet med PHS Games

Peter Levi Skogvang og resten av gjengen som sto bak PHS Games, fikk studentmiljøprisen under avgangsseremonien for PHS-studentene i Oslo rådhus.

Publisert Sist oppdatert

Hvert år utdeles studentmiljøprisen på de tre studiestedene i Bodø, Stavern og Oslo.

«Formålet med prisen er å anerkjenne og oppmuntre til faglige eller sosiale bidrag til studentmiljøet på Politihøgskolen og skal første og fremst løfte frem den generelle trivselsfaktoren», skriver Politihøgskolen om prisen på sin hjemmeside.

- I 2017 går prisen til en gruppe studenter som har stått bak et av tidenes største studentarrangementer, nemlig PHS Games, sa rektor Nina Skarpenes da prisen skulle deles ut.

PHS Games - en beintøff fysisk styrkeprøve med mål om å kåre den råeste mannlige og kvinnelige atleten på skolen - gikk av stabelen for første gang i mars i år.

Politiforum lagde en rekke videoreportasjer fra arrangementet, som du kan se her.

- Et betydelig antall studenter har bidratt i planleggingen og under selve arrangementet. Stipendet går til hele arrangementskomiteen, fortsatte Skarpenes, før hun kalte opp initiativtaker og primus motor Peter Levi Skogvang for å motta æresbevisningen og stipendet på 10.000 kroner.

Stipendet kan benyttes fritt av vinneren. Skogvang var stolt og glad over prisen - sammen med vitnemålet for tre års fullført skolegang - da han tok noen ord med Politiforum i rådhuset.

- Dette var utrolig gøy. Det er moro at prisen går til hele gruppa som dro dette i land. Vi var 20 stykker. Jeg håper dette kan motivere andre til å dra i gang lignende arrangementer, sa Skogvang.

- Hva skal dere bruke pengene til?

- Tja, kanskje vi får avslutte med en god fest? Vi får se, smiler Skogvang.

Som allerede i Politiforum tidligere i vår hintet om at det kunne være moro å sparke i gang et lignende arrangement for hele politiet.