«Politiradioen»: – Det er kritisk hvis PF nå stanser framdrifta i reformen

I Politiforums nye podcast er politireformen, en kritisk fagforening og jobbmulighetene for nyutdannede politifolk tema. Hør «Politiradioen».

Publisert Sist oppdatert

Forrige uke la politidirektøren fram tidsplanen for den lokale organiseringa av distriktene. Samtidig strammet Politiets Fellesforbund til skruen og uttalte seg kritisk i flere kanaler.

PF-leder Sigve Bolstad uttalte seg kritisk til å legge ned lensmannskontorer på TV2. Denne uka gikk leder i Oslo politiforening, Kristin Aga, hardt ut mot Politidirektoratet og innføringa av reformen:

– Jeg tenker mer og mer på hva jeg som tillitsvalgt er med på. Jo mer jeg tenker, jo mer vanvittig blir det. Nå trekker vi i håndbrekket, sa Kristin Aga til Politiforum.

Redaktør i Politiforum sier det er kritisk hvis PF nå trekker i håndbrekket for reformen.

– Det er kritisk hvis PF nå stopper sitt arbeid reformen. Man gjør klokt i å lytte til Aga. Det hun sier er at det går for fort fram og at man ikke har tid til å få kvalitet i det arbeidet man gjør nå, sier Mortvedt i første episode av podcasten «Politiradioen».

Du kan høre hele den første episoden av podcasten under, i iTunes, gjennom podcastappen på iPhone eller appen SoundCloud på mobil.

Hør hele podcasten her

Vi kommer tilbake med ny episode om ikke så altfor lenge. Med enda bedre lyd!