Storberget fortsetter

I dag ble det klart at Knut Storberget forsetter som justisminister.

Publisert Sist oppdatert

Statsminister Jens Stoltenberg offentliggjorde i dag den nye regjeringskabalen. I forkant har det vært usikkert om Knut Storberget ville fortsette som justisminister eller gå over i et annet departement. Storberget får fornyet tillit og fortsetter altså som justisminister.

Det som blir nytt for Storberget er at innvandringsavdelingen i Arbeids- og inkluderingsdepartementet overføres til Justisdepartementet.

- Regjeringen vil føre en konsekvent, rettferdig og rettssikker flyktning- og asylpolitikk. Det sikrer en human behandling av asylsøkere. Det sikrer også de som har størst behov for asylinstituttet, og gjør at vi i fremtiden kan ta imot flere kvoteflyktninger, sier Knut Storberget.

– Storberget har fått til mye i den tiden han har sittet i regjering, men mange store utfordringer venter i tiden fremover. Politiets Fellesforbund ser frem til å videreutvikle det gode samarbeidet. Vi håper han også fremover vil vektlegge en helhetlig og god kriminalpolitikk og at han vil følge opp Politiets Fellesforbund sine innspill for å utvikle politikken, sier forbundsleder i Politiets Fellesforbund Arne Johannessen.

Powered by Labrador CMS