DEN GANG DA: Slik så det ut da PF Politistudentene hadde stand på Politihøgskolen i 2014. – I år har vi ikke kunnet være like synlig på skolene slik vi vanligvis er. Som verveansvarlig har det vært utfordrende å ikke kunne treffe studentene fysisk, skriver innleggsforfatteren.

STUDENTROPET

Det er viktig å være organisert

Selv om vi har klart å omstille og tenke nytt i løpet av året, så har vi dessverre ikke nådd rekrutteringsmålet vårt blant årets B1-studenter.

Publisert

Dette er en meningsytring. Innholdet gir uttrykk for forfatterens holdning.

På vegne av PF Politistudentene ønsker jeg å starte med å si velkommen til alle nye medlemmer! Vi er utrolig glade av å ha så mange engasjerte medstudenter ved Politihøgskolen som kommer med innspill, bidrar til løsninger og som sier ifra når ting ikke føles greit.

Det siste året har de fleste av oss følt på at studiet og livet kan være tungt, uforutsigbart og krevende på grunn av pandemien som vi befinner oss i. Dette har også ført til at vi i styret i PF Politistudentene ikke har fått den nære kontakten med våre studenter som vi har ønsket. Vi har ikke kunnet være like synlig på skolene slik vi vanligvis er.

Som verveansvarlig har det vært utfordrende å ikke kunne treffe studentene fysisk. Hvert år har PF stand på skolene hvor styret prater med studentene, informerer om oss selv og hører på hva som er viktig for dem. Det er en viktig oppgave for oss er å verve nye studenter. PF Politistudentene har en reell mulighet til å påvirke mye av vår egen politifremtid, men vi er avhengige av at studenter engasjerer seg og melder seg inn.

Selv om vi «bare» er studenter, har vi en stor stemme sammen. Derfor er det viktig for oss at flest mulig melder seg inn. Vi oppfordrer alle til å høre med medstudenter om de er medlem eller ikke. Som medlem følger det medlemsfordeler, bistand ved behov, og en mulighet til å ytre sine tanker og meninger.

Selv om vi har klart å omstille og tenke nytt i løpet av året, så har vi dessverre ikke nådd rekrutteringsmålet vårt blant årets B1-studenter. I mangel av et fysisk møtested, har vi forsøkt å kompensere for dette ved å blant annet opprette en Instagram- konto hvor vi kan komme oss litt tettere på studentene. Det har vært utrolig gøy å se hvor mange av studentene vi har nådd på kort tid og hvor mye engasjement dette har skapt.

Vi gleder oss til vi kan kombinere de fysiske møtene med tilstedeværelse på sosiale medier. Vi håper og tror på at ting vil åpne seg mer til høsten og at vi får muligheten til å være mer synlig på skolene igjen. Avslutningsvis har vi i styret lyst til å gi de 30 første av våre studenter som sender ordet «håndjernsnøkkel» til oss på @PFpolitistudentene sin Instagram et gavekort på 200 kroner.

LES OGSÅ: Medfører en økning i poenggrensen mangel på mangfold?

Powered by Labrador CMS