Det nye styret i PF Politistudentene er klare for å jobbe for studentenes sak.

Nytt styre i PF Politistuidentene:

- Målet er at alle skal i jobb, og helst så mange som mulig i faste stillinger

Den nye lederen for PF Politistudentene brenner for at studentene skal ha ordentlige vilkår på skolen, og at flere skal få fast jobb.

Publisert Sist oppdatert

- Jeg er utrolig engasjert. Jeg har nok litt for mange meninger til tider, så jeg prøver å finne en gylden middelvei, men jeg brenne for dette!, sier Josefine Bjørshol Roksvaag.

Denne måneden ble hun valgt til ny leder for PF Politistudentene, som er Politiets Fellesforbunds lokallag for studenter. Samtidig som Bjørshol Roksvaag ble valgt som leder, ble det også valgt et nytt styre.

Se listen over PF Politistudentenes nye styre lenger ned i saken!

- Vårt hovedfokus er studentene. Vi jobber for at de skal ha ordentlige vilkår på skolen, og at ting skal bli tilrettelagt. Vi jobber også for at alle skal ha en jobb når de går ut av skolen, og helst så mange som mulig i faste stillinger, sier Bjørshol Roksvaag.

Josefine Bjørshol Roksvaag, leder av PF Politistudentene.

Hun legger til at de også jobber for god tilrettelegging for studentene, og at enkelte studenter har behov for en annen tilrettelegging enn det som står i vedtektene.

- Det så vi særlig eksempler på da vi hadde mer korona-tiltak. Da var det flere studenter som hadde behov for mer tilrettelegging enn det som til tider ble gjort. Da er det bra at vi kan ta tak i de sakene, sier hun.

Bjørshol Roksvaag var også med i PF Politistudentenes styre i fjor. Da hadde hun vervet som internasjonal kontakt.

- Det var veldig interessant. Nå var jeg klar for å ta mer ansvar og få nye oppgaver. Noe av det jeg liker spesielt godt med arbeidet i PF Politistudentene er kombinasjonen med å kunne se det politiske aspektet med det å være politi, og det å kunne utgjøre en forskjell. Å kunne bidra til at studenter kan gå til en fast jobb. Jeg vet selv hvor viktig det er for meg, så det er fint å prøve å bidra til at andre kan sitte i en bedre posisjon enn de som har gått ut tidligere, sier hun.

- Jeg har alltid syntes at politikk er veldig artig, men jeg har ikke funnet min plass innenfor et parti. Men her føler jeg virkelig at jeg har funnet min plass, for her kan jeg engasjere meg uten å måtte ta stilling til et parti, og samtidig kjempe for det jeg tror på, og det er det fremtidige politiet, sier Bjørshol Roksvaag.

Dette er det nye styret i PF Politistudentene:

Leder: Josefine Bjørshol Roksvaag

Nestleder: Renate Johnsen Grøndahl

Sekretær: Lasse Trones

Internasjonal kontakt: Monica Kanten Ressin

Styremedlem og økonomiansvarlig: Marcus Hagen

Styremedlem: Brian J. Kangu

Styremedlem og verveansvarlig: Amalie Zwerg Gran

Styremedlem og verveansvarlig: Alexander Stokkedal

1. Vara: Cecilie Brochs

2. Vara: Helene Kronberg

LES OGSÅ: Student? Engasjer deg!

Powered by Labrador CMS