DEBATTINNLEGG

Minneord om Ingrid Synnøve Skjørland

Ingrid var engasjert og kunnskapsrik, og torde å stille de viktige spørsmålene, men hun var også lyttende.

Publisert

Vår kjære venninne og kollega Ingrid døde den 15. mai i år. Ingrid ble syk høsten 2020 og fikk et altfor kort liv.

Ingrid ble uteksaminert fra Politiskolen i 1985, startet sin karriere ved Sentrum politistasjon, og jobbet deretter på Krimvakten ved Oslo politikammer og Politiets overvåkingstjeneste/Politiets sikkerhetstjeneste. Hun fikk mange år i Justisdepartementet, før hun fikk stilling i Politidirektoratet.

Vi ble kjent med Ingrid i løpet av hennes politikarriere på ulike arbeidsplasser. Tross jobbskifter og reiser både i inn- og utland for flere av oss, har vi nå gjennom tretti år holdt kontakten og møttes regelmessig til hyggelig samlinger.

Ingrid var en morsom dame med meningers mot. Hun var engasjert og kunnskapsrik. Ingrid torde å stille de viktige spørsmålene, men var også lyttende. Hun var omsorgsfull og viste interesse for oss alle i «smått og stort». Ingrid var mye for mange, og stilte opp der det trengtes.

Ingrid var et råskinn og la ned mye trening gjennom sin politikarriere, også som aktiv utøver. Hun var utvilsomt den sprekeste av oss. Ingrid ble etter hvert en habil sykkelentusiast og deltok aktivt i Bærum og Omegn Cykleklubb (BOC), og kjørte også ritt for Team Sykkeljentene og Ladies Edition. Gjennom sykdomsforløpet ble sykkelen flittig brukt både på rulla hjemme i stua og ute på landeveien.

Ingrid uttrykte stor glede og omsorg for sin familie, spesielt for barna Ingelin og Ingar. Hun ble mormor til lille Josefine i april, før hun sovnet inn på Stabekk hospits 15. mai. Hennes kjære Bjørn har vært til stede for Ingrid i mange år og har vært en svært god støttespiller.

Vi kommer til å savne vår kjære kollega og venninne Ingrid, og hun vil alltid være i våre hjerter.

Powered by Labrador CMS