Karianne Grindem
Karianne Grindem

Ny nettjournalist i Politiforum

Karianne Grindem (32) begynner som ny nettjournalist i Politiforum 2. januar.

Publisert

Grindem kommer fra Sande i Vestfold, og er utdannet ved Mediehøgskolen Gimlekollen og Høgskolen i Buskerud. Hun har jobbet hos Dagbladets kulturavdeling, og har erfaring fra både Nettavisen.no, Sol.no og Drammens Tidende. 
– Jeg er glad for å få en journalist med erfaring fra større nettredaksjoner, og er sikker på at hun vil bidra til å løfte journalistikken i Politiforum. Med Grindem får vi inn en dyktig kvinne i den ellers mannsdominerte redaksjonen. Jeg har håp om at vi med henne på laget, kan få en stoffdekning som enda bedre treffer det brede spekteret av lesere ute i politiet, sier redaktør Ole Martin Mortvedt.
Han synes det er ekstra morsomt at Grindem har en politipappa som har vært praksisansvarlig for studenter fra Politihøgskolen, og en politionkel som operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt.
– Med det har hun med seg en fin dose politikunnskap jeg er sikker på vårer lesere vil få glede og nytte av, sier Mortvedt
Grindem selv ser fram til å starte i jobben.
– Jeg gleder meg til å jobbe med saker om alle de ulike sidene av politiets arbeidshverdag, og å sette fokus på utfordringer politiet møter i sitt arbeid. Jeg synes kriminalpolitikk er spennende, og å se hvordan resultatet av kriminalpolitiske vedtak blir i praksis, sier Grindem. Grindem erstatter Torkjell Trædal som har gått til Chrono.