Si din mening og bli med Politiforums debattkonkurranse!

Bli med på Politiforums debattkonkurranse, og vinn et gavekort på 5000 kroner.

Publisert

Den politiansatte som ikke har blitt berørt av de omfattende endringene i politietaten de siste årene, finnes neppe. Det har kanskje aldri før vært viktigere for politiansatte å heve stemmen og fortelle kolleger, arbeidsgiver og publikum om hvordan de har det i sin arbeidshverdag.

Muligheten for å bli hørt og for å påvirke beslutningstakerne, er nå.

I Politiforum er vi opptatt av at flest mulig av de politiansatte tør å mene noe – og å stå for det. Vi ønsker flere stemmer inn i politidebatten, og utlyser derfor en debattkonkurranse for alle våre lesere. Temaet velger du selv. Det eneste kravet vi stiller, er at det må være politirelevant.

Normal folkeskikk – ta ballen, ikke mannen – er en selvfølge. Men det er lov å være kritisk, selv om heller ikke det nødvendigvis er en forutsetning for et bra debattinnlegg.

For øvrig gjelder disse kriteriene:

  • Debattinnlegget kan være på maks 4000 tegn (Word, inkl. mellomrom).
  • Debattinnlegget må ikke ha vært publisert andre steder.
  • Debattinnlegget må signeres med fullt navn.

Det beste innlegget, vurdert ut ifra både skriftlige og tematiske kvaliteter, blir honorert med et universalt gavekort på 5000 kroner. Originalitet vektlegges. Det vil telle positivt om du klarer å sette nytt lys på en velkjent problemstilling eller om du løfter fram nye og relevante forhold i politietaten.

Debattinnlegg nummer to og tre vil også bli premiert, med friluftsutstyr fra Politiets Fellesforbund. Alle debattinnleggene som Politiforum vurderer til å holde høy nok kvalitet, blir publisert i Politiforum og på Politiforum.no.

Vi må ha debattinnlegget ditt i hende innen 9. april.

Send det til oss på e-post [email protected] – eller i posten: Politiets Fellesforbund v/ Politiforum, Møllergata 39, 0179 Oslo.

Du kan også sende det inn via vårt tips-skjema.

Kjør debatt!