Peter Levi Skogvang mottar studiemiljøprisen på vegne av arbeidsgruppa bak PHS Games.
Peter Levi Skogvang mottar studiemiljøprisen på vegne av arbeidsgruppa bak PHS Games. (Foto: Erik Inderhaug)

Hedret for arbeidet med PHS Games

Peter Levi Skogvang og resten av gjengen som sto bak PHS Games, fikk studentmiljøprisen under avgangsseremonien for PHS-studentene i Oslo rådhus.

Hvert år utdeles studentmiljøprisen på de tre studiestedene i Bodø, Stavern og Oslo.

«Formålet med prisen er å anerkjenne og oppmuntre til faglige eller sosiale bidrag til studentmiljøet på Politihøgskolen og skal første og fremst løfte frem den generelle trivselsfaktoren», skriver Politihøgskolen om prisen på sin hjemmeside.

- I 2017 går prisen til en gruppe studenter som har stått bak et av tidenes største studentarrangementer, nemlig PHS Games, sa rektor Nina Skarpenes da prisen skulle deles ut.

PHS Games - en beintøff fysisk styrkeprøve med mål om å kåre den råeste mannlige og kvinnelige atleten på skolen - gikk av stabelen for første gang i mars i år.

Politiforum lagde en rekke videoreportasjer fra arrangementet, som du kan se her.

- Et betydelig antall studenter har bidratt i planleggingen og under selve arrangementet. Stipendet går til hele arrangementskomiteen, fortsatte Skarpenes, før hun kalte opp initiativtaker og primus motor Peter Levi Skogvang for å motta æresbevisningen og stipendet på 10.000 kroner.

Stipendet kan benyttes fritt av vinneren. Skogvang var stolt og glad over prisen - sammen med vitnemålet for tre års fullført skolegang - da han tok noen ord med Politiforum i rådhuset.

- Dette var utrolig gøy. Det er moro at prisen går til hele gruppa som dro dette i land. Vi var 20 stykker. Jeg håper dette kan motivere andre til å dra i gang lignende arrangementer, sa Skogvang.

- Hva skal dere bruke pengene til?

- Tja, kanskje vi får avslutte med en god fest? Vi får se, smiler Skogvang.

Som allerede i Politiforum tidligere i vår hintet om at det kunne være moro å sparke i gang et lignende arrangement for hele politiet.

Til toppen