I høstens «Nattpatruljen»-sesong følger vi blant annet Anniken og Cathrine fra Follo politidistrikt, hvor de blant annet er på søk etter en savnet person.

Èn natt – èn patrulje

I høst blir det flere «nattpatruljer» på TV-kanalen MAX. Første sesong slo godt an.

Publisert Sist oppdatert

«Nattpatruljen» ble nemlig den mest sette programserien på norske sekundærkanaler da den ble sendt fra januar i år.

Mellom 81.000 og 136.000 seere fulgte politiet i Drammen, Alta, Hammerfest, Fredrikstad, Bergen, Trondheim, Moss og Vansjø.

– Dette er sterke tall for en nisjekanal. I «Nattpatruljen» kommer vi tett på betjentene, som gjør en fantastisk jobb og i tillegg leverer foran kamera, sier programdirektør i TVNorge, Eivind Landsverk.

I motsetning til serien «Politiet» på TVNorge, hvor det ble klippet fra den ene politibilen til den andre, følger «Nattpatruljen» en enkelt patrulje èn natt.

Politiforum kjenner til at politifolk som har stilt seg til rådighet, har fått positive tilbakemeldinger personlig fra seere, som føler de er blitt godt kjent med dem. Det har riktignok vanket noen henvendelser i posthyllene, får vi vite…

I høst er det patruljer i Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger som skal i ilden på MAX.

Samtidig fortsetter «S05» i Trondheim med den sindige innsatsleder Anders i pikettsetet og den langt over normalt trafikkinteresserte Olav som fører.

Powered by Labrador CMS