Anders Folkestad ble gjenvalgt som Unio-leder for to nye år. Med seg får han de to nestlederne Solveig Bratseth (nestleder i Norsk Sykepleierforbund) og Terje Skyvulstad (nestleder i Utdanningsforbundet).

To nye år for Folkestad

Anders Folkestad er valgt som leder for Unio i to nye år. Valgkomiteen var enstemmig.

Publisert Sist oppdatert

Follkestad ble gjenvalgt med akklamasjon for to nye år på Unios representantskapsmøte 11. desember, og fortsetter dermed som organisasjonens leder.

Solveig Bratseth, nestleder i Norsk Sykepleierforbund, og Terje Skyvulstad, nestleder i Utdanningsforbundet, skal bistå Folkestad i Unios politiske ledelse.

I følge Unios kommunikasjonsavdeling er Folkestad veldig fornøyd med gjenvalget:

- Unio er en stor og sterk organisasjon med svært dyktige tillitsvalgte og medlemmer. Dette er et godt grunnlag både for forhandlingsstyrke og for kvalitet i offentlig sektor, sier Anders Folkestad i en kommentar.

De siste årene har Unio hatt økte medlemsinteresser i privat sektor, og Folkestad sier han vil øke innsatsen på dette området de neste to årene.

Unio er Norges nest største hovedorganisasjon, med om lag 320.000 medlemmer - blant dem alle politiansatte som er medlemmer av Politiets Fellesforbund.

Powered by Labrador CMS