Politikolleger i sorg etter drapene i Nes

Én av de drepte i Nes jobbet på Eidsvoll politistasjon. Onsdag vil stasjonen holde stengt, og de ansatte skal minnes sin kollega.

Politiet har åpnet drapsetterforskning etter at fire personer ble funnet døde i et bolighus i Skogbygda i Nes på Romerike.
Politiet har åpnet drapsetterforskning etter at fire personer ble funnet døde i et bolighus i Skogbygda i Nes på Romerike.
Publisert Sist oppdatert

– De ansatte er profesjonelle og håndterer det de møter på jobb. Det er klart at når det er en av våre egne kollegaer, så blir det veldig nært og veldig spesielt. Det preger oss alle, og så klart dem som var involvert i selve oppdraget, sier regionleder Terje Didriksen for politiet på Romerike til VG.

Politiet åpnet tirsdag drapsetterforskning etter at fire mennesker ble funnet døde i et bolighus i Skogbygda i Nes på Romerike. De drepte var to kvinner og et barn. Den antatte gjerningsmannen, som også ble funnet død i huset, beskrives som «godt voksen». Alle fire er i familie, ifølge politiet.

Siden kvinnen jobbet i Øst politidistrikt, har drapssaken blitt overført til Oslo politidistrikt.

Eidsvoll politistasjon vil onsdag holde stengt, opplyser Didriksen til Romerikes Blad. De ansatte skal holde en markering over sin drepte kollega.

– Vi organiserer et eget rom hvor det legges ut en minneprotokoll slik at våre ansatte kan gi en siste hilsen, sier regionlederen.

Det ble tidligere i kveld bekreftet at en ansatt i Øst politidistrikt ble drept i Nes.

– Dette er en tung dag for Øst politidistrikt som har mistet en kjær kollega, men vi tenker selvfølgelig aller mest på hennes nærmeste, sa politimester Cecilie Lilaas-Skari da.

Powered by Labrador CMS