Politibetjent Katrine Nordli Korslund drept i Nes

Oslo politidistrikt friga i dag navnene på de drepte i Nes. Den ene jobbet i Øst politidistrikt.

BLE DREPT: Politikvinnen Katrine Nordli Korslund var blant de drepte som ble funnet i huset i Nes forrige uke.
Publisert Sist oppdatert

Det var Katrine Nordli Korslund (30), Victoria Nordli Korslund (24) og Emily Nordli Andresen (11 måneder) som ble drept i trippeldrapet i Nes.

Katrine Nordli Korslund var moren til barnet.

Politiet friga i dag onsdag navnene i samråd med de pårørende og bistandsadvokatene. Politiet skriver at de pårørende ønsker å skjermes.

Død person siktet

Politiet åpnet tirsdag drapsetterforskning etter at fire mennesker ble funnet døde i et bolighus i Skogbygda i Nes på Romerike. 

De drepte var en «godt voksen» mann, hans to voksne døtre og et barn.

Mannen som politiet antar tok livet av sine to døtre og et barnebarn i Nes, har formelt fått status som siktet, selv om han er død, opplyser politiet.

Katrine Nordli Korslund jobbet i Øst politidistrikt ved Eidsvoll politistasjon, og etterforskningen ble derfor overtatt av Oslo politidistrikt.

Ansatte berørt av hendelsen

Politistasjonssjefen på Eidsvoll, Bernt Ingar Jahren, har tidligere fortalt at han hadde informasjon om at hendelsen involverte en av hans ansatte før politiet var på stedet. 

– I denne settingen berører dette meg på lik måte som alle andre. Når man mister en kollega i så tragiske omstendigheter berører det oss alle sammen, sa han forrige uke.

Politistasjonen på Eidsvoll ble umiddelbart stengt da hendelsen ble kjent.

Powered by Labrador CMS