Anne Berit Adamsrød (1971-2023).

MINNEORD

Minneord om Anne Berit Adamsrød (1971-2023)

Anne Berit var profesjonell, ærlig og morsom, og har gitt oss kollegaer mange gode minner.

En fullsatt Strømsgodset kirke i Drammen tok tirsdag 14. februar farvel med Anne Berit Adamsrød. Hun sovnet stille inn med sine nærmeste rundt seg lørdag 4. februar 2023, bare 51 år gammel.

Anne Berit hadde vært syk i lengre tid, og til slutt var det dessverre ikke mer behandling som kunne gis – selv om hun og vi hadde håpet med oss til det siste.

Politifaglig etterforskningsleder Anne Berit Adamsrød ved FSI Buskerud, Drammen, vil bli sterkt savnet. Hun var en meget kompetent medarbeider som leverte kvalitet, og fulgte godt opp de som var involvert på sin vakt.

Anne Berit fullførte Politihøgskolen i 1997, var innom Asker og Bærum, Lier og Utlendingsenheten før hun startet på krimvakta i Drammen 2009 og etter hvert FSI Buskerud på politihuset i Drammen.

Hun har satt spor, og minnene vil vi ta med oss. Vi vil som kolleger ta vare på alle de gode minnene etter den profesjonelle, ærlige og morsomme Anne Berit. Men de som sitter igjen med det største tapet og savnet er datteren Sophie og kjæresten Ketil. Hun var helt til det siste utrolig stolt av dem.

Takk for innsatsen, Anne Berit. Du vil bli savnet.

Vi lyser fred over hennes gode minne.

Tina Berg, seksjonsleder
Øyvind Aas, leder Drammen politistasjonsdistrikt

Powered by Labrador CMS