Arne Johannessen blir visepolitimester i Vest politidistrikt, før han går inn i pensjonistenes rekker til høsten.
Arne Johannessen blir visepolitimester i Vest politidistrikt, før han går inn i pensjonistenes rekker til høsten.

Avslutter karrieren som visepolitimester i Vest politidistrikt

Arne Johannessen blir konstituert som visepolitimester i inntil seks måneder. Deretter blir han pensjonist.

Publisert Sist oppdatert

Det melder Vest politidistrikt i en pressemelding mandag.

Som Politiforum tidligere har skrevet, innstilte politimester Kaare Songstad for en måned siden Johannessen som sin nestkommanderende.

– Arne er ein handlekraftig og klok leiar som eg alltid har hatt respekt for. Å få han inn som min makker på nivå 1 vil bli bra for politidistriktet, sier Songstad i pressemeldingen.

Johannessen overtar midlertidig for Ane Kvaal, som er utlånt til Politidirektoratet (POD) for å lede et utredningsarbeid som skal gå gjennom PODs oppgaver.

– Heile livet har et tatt utfordringar stort sett på strak arm og er klar og motivert for utfordringane på nivå 1 i eit politidistrikt. Takk til Kaare for tilliten. Eg gler meg til å samarbeide med alle folka i Vest på ein ny måte, sier Johannessen selv.

Han konstitueres som visepolitimester fra 17. april til 15. oktober - deretter går han rett over i pensjonistenes rekker.

Det betyr at hans nåværende stilling som GDE-leder i Sogn og Fjordane kommer til å bli lyst ut snarlig. I mellomtiden går politiinspektør Kari Marie Kjellstad inn som fungerende GDE-leder, melder politidistriktet.

Powered by Labrador CMS