Halloween-lunsj på PHS

NAM NAM: Dette er noe av det som ble servert under Halloween-lunsjen på Politihøgskolen i Kongsvinger på torsdag.
FRIE TØYLER: Glåmmen sammen med fem kokker og to lærlinger fikk frie tøyler og sto på for å lage en uforglemmelig Halloween-lunsj til politiet. Kjøkkenet kledde seg også ut, det var dunkel lyssetting og skummel musikk. (Bilde: Anne Marie Monsen)
Sprengte øyne (egg med oliven). (Bilde: Kristel Olsen Høygård)
Avkappede fingre. (Bilde: Anne Marie Monsen)
Hjerne (scampi). (Bilde: Anne Marie Monsen)
Ja, takk - mer hjerne. (Bilde: Kristel Olsen Høygård)
Kattedo (sjokoladepudding). (Bilde: Kristel Olsen Høygård)
Neglesalat (pastasalat) og blå salat (marinert salat). (Bilde: Kristel Olsen Høygård)
Utrevne ribbein (spareribs) og batwings (kyllingvinger). (Bilde: Kristel Olsen Høygård)
(Bilde: Anne Marie Monsen)
Gratinert apehjerne (gratinert blomkål). (Bilde: Anne Marie Monsen)
Surt oppkast (syltede grønnsaker). (Bilde: Anne Marie Monsen)

Sjekk denne Halloween-lunsjen på PHS i Kongsvinger

Hjerne, sprengte øyne og avkappede fingre var noe av det politiet fikk servert.

Kjøkkensjef Gert-Inge Glåmmen invitere til en skikkelig gjennomført Halloween-lunsj på torsdag.

På menyen ved Politihøgskolens utdanningssenter på Sæter i Kongsvinger sto blant annet  utrevne ribbein, hjerne, oppkast, sprengte øyne og neglesalat.

Med andre ord, et helt perfekt måltid for politet og politistudentene. Denne dagen var det også IP3-kurs for tjenestepersoner i utrykningseneheten (UEH), slik at kjøkkenbesetningen serverte lunsj til nærmere 350 personer.

– Vi må piffe opp hverdagen litt ekstra for politiet! Vi ønsker å gjøre matopplevelsen til noe spesielt og fint, og mange synes dette var veldig morsomt. Maten ser helt uspiselig ut, men det smakte veldig bra, forteller Gert-Inge Glåmmen.

Med kurs og trening for blant annet Utrykningsenheten, Beredskapstroppen, bombegruppa og Hundetjenesten, er det mange som besøker utdanningssenteret i løpet av ett år. For årlig serverer Glåmmen og kjøkkenet nærmere 36.000 gjester.

Da er det viktig å gjøre noe spesielt ut av en dag som halloween, mener han.

– Dette gjør vi hvert år, og det er alltid like moro. Vi har også andre temadager som for eksempel samisk mat på samenes nasjonaldag og persiske retter under persisk nyttår.

Det var Glåmdalen som først omtalte saken.

Til toppen