Anders Folkestad ble gjenvalgt som Unio-leder for to nye år. Med seg får han de to nestlederne Solveig Bratseth (nestleder i Norsk Sykepleierforbund) og Terje Skyvulstad (nestleder i Utdanningsforbundet).
Anders Folkestad ble gjenvalgt som Unio-leder for to nye år. Med seg får han de to nestlederne Solveig Bratseth (nestleder i Norsk Sykepleierforbund) og Terje Skyvulstad (nestleder i Utdanningsforbundet). (Foto: Unio)

To nye år for Folkestad

Anders Folkestad er valgt som leder for Unio i to nye år. Valgkomiteen var enstemmig.

Follkestad ble gjenvalgt med akklamasjon for to nye år på Unios representantskapsmøte 11. desember, og fortsetter dermed som organisasjonens leder.

Solveig Bratseth, nestleder i Norsk Sykepleierforbund, og Terje Skyvulstad, nestleder i Utdanningsforbundet, skal bistå Folkestad i Unios politiske ledelse.

I følge Unios kommunikasjonsavdeling er Folkestad veldig fornøyd med gjenvalget:

- Unio er en stor og sterk organisasjon med svært dyktige tillitsvalgte og medlemmer. Dette er et godt grunnlag både for forhandlingsstyrke og for kvalitet i offentlig sektor, sier Anders Folkestad i en kommentar.

De siste årene har Unio hatt økte medlemsinteresser i privat sektor, og Folkestad sier han vil øke innsatsen på dette området de neste to årene.

Unio er Norges nest største hovedorganisasjon, med om lag 320.000 medlemmer - blant dem alle politiansatte som er medlemmer av Politiets Fellesforbund.

Til toppen