Skummelt og morsomt

...er Mette Thorslunds egen oppsummering av landsmøtet.

Publisert Sist oppdatert

Landsmøtearrangører (Foto: Ole Martin Mortvedt)

Skummelt fordi det å stå oppe på scenen med mikrofon i hånden foran over 200mennesker med justisminister og politidirektør til stede er en spesiellopplevelse. Morsomt fordi alt som kunne gå galt gikk bra.

- Jeg innrømmer glatt at jeg ikke sov siste natta førarrangementet. Tanken på alle som skulle komme, og alt som kunne gå galt surretrundt i hodet, smiler Thorslund i det de siste gjestene forlater et vellykketlandsmøte på Hamar. Hun berømmer fellesskapet som PF byr på.

- Denne fellesskapsfølelsen var god å ha, det gjorde alt myemer morsomt og trygt, sier Thorslund.

Det var PF Hedmark som sto som lokal arrangør av landsmøtet.Thorslund var leder for arrangementskomiteen som i lengre tid har samarbeidetmed PF sentralt om å få til et godt arrangement.

- Vårt oppdrag var at gjester og delegater skulle ha det bratil en overkommelig pris, sier Thorslund. De tilreisende gjester og delegaterkvitterte med smil og fornøydhet.

- Vi har hatt fokus på at rammen rundt landsmøtet skullevære bra. Vi mener at alle må trives for å kunne bidra til et godt landsmøte iform av gode debatter og innlegg, og ikke minst å kunne knytte kontakter medandre som er til stede. Nå som jobben er gjort, kan jeg si det var veldig artigå ha gjort jobben, jeg kan trygt anbefale andre lokallag om å ta på seglandsmøtearrangement senere, sier arrangementssjef Thorslund.