Politiforum nominert til Fagpresseprisen

Politiforum kjemper om gjeve priser.

Publisert Sist oppdatert

Det er nå klart hvilke blader og arbeider som er nominert i de åtte kategoriene til Fagpresseprisene 2008.

I tillegg til Politiforum er også Apéritif, Apollon, BedreGardsdrift, Byggeindustrien, Fagbladet, Folkevett, Forbruker-rapporten, Forskerforum,Kommunal Rapport, LO-Aktuelt, Magasinet for fagorganiserte, Ren Mat,Rus&Samfunn, SNITT, Sykepleien og Utdanning nominert.

Politiforum vant Fagpressens spesialpris i 2005 med redaktør Ole Martin Mortvedts sak om politimannen Erik Håland som avfyrte skudd mot Nokas-ranerne i Stavanger. Nå håper vi på nye priser.

Godt over halvparten av de 235 medlemsbladene har meldt på bidrag ikonkurransen om i alt åtte priser. Juryen, som er ledet av Lasse Gimnes, harvurdert i alt 200 arbeider som fordeler seg på 125 fagblad.

– Vi ser et løft i forhold til de journalistiske arbeidene vi harvurdert. Særlig ser vi en profesjonalisering i fagpressen på nett, menskandidatene til journalistprisen og fagpresseprisen holder et jevnthøyt nivå, sier juryleder Lasse Gimnes til nettstedet Kampanje.

Førstkommende onsdag blir det klart om Politiforum kan smykke seg med en av de åtte Fagpresseprisene, Årets Fagblad, Journalistprisen, Fotoprisen,Forsideprisen, Designprisen, Markedsprisen, Nettprisen eller Hedersprisen.