36.000 lesere

Nå leser 36.000 nordmenn Politiforum hver måned.

Publisert Sist oppdatert

I den rykende ferske leserundersøkelsen TNS Gallup hargjennomført i regi av Fagpressen har Politiforum utrolige 36.000 lesere.

- Dette er meget gode tall som Politiforum bør være megetstolte av, sier administrerende direktør i Fagpressen, Even Trygve Hansen.

Bakgrunnen for at det nå er gjennomført en fellesleserundersøkelse for de 95 største fagbladene i Fagpressen er at man ønsker åmøte den økende konkurransen fra ulike medier. Man ønsker å sette Fagpressensom helhet på mediekartet, både i forhold til lesere og annonsører.

- Solid dokumentasjon blir stadig viktigere i en skjerpetmediekonkurranse. Fagpressen treffer de små nisjene, men i høyeste grad også destore folkemassene. Det bekrefter våre undersøkelser, sier avdelingsleder TorAksel Ødegård i TNS Gallup.

Even Trygve Hansen mener en av hovedårsakene til atPolitiforum har fått så mange lesere, er at bladet stadig oftere blir sitert istore medier som TV2, NRK, VG, NTB og Aftenposten.

- Dette bidrar til å øke oppmerksomheten mot Politiforum somen troverdig mediekanal og som en premissleverandør i riksmedia, sier EvenTrygve Hansen.

Kommersielt sett er dette viktig for Politiforum, spesieltmed tanke på synlighet overfor mediebyråer.

For bladets nåværende annonsører avdekker den nyeundersøkelsen at Politiforum gir dem flere lesere enn tidligere antatt.Undersøkelsen levner liten tvil om at Politiforum er Norges største og ikkeminst viktigste politiblad.

- Selvsagt er jeg fornøyd med disse tallene. Undersøkelsenviser også at det Politiforum setter søkelyset på, ikke bare er interessant forvåre medlemmer, men også for almenheten, sier redaktør OleMartin Mortvedt.