Politiførstebetjent Anette Carnarius Elseth har blitt politisk rådgiver for justis- og beredskapsminister Anders Anundsen (Frp). Her sammen med politihunden Sonny i 2013.

Hun er Anundsens nye rådgiver

Politiførstebetjent Anette Carnarius Elseth har blitt politisk rådgiver for justis- og beredskapsminister Anders Anundsen (Frp).

Publisert Sist oppdatert

Det skriver departementet i en pressemelding.

Elseth ble utdannet fra Politihøgskolen i 2001, og har blant annet jobbet som etterforsker og hundefører. Hun har jobbet både i Oslo og gamle Romerike politidistrikt, og er i dag vaktleder i nye Øst politidistrikt.

Siden i fjor høst har Elseth vært varaordfører for Fremskrittspartiet (Frp) i hjemkommunen Sørum, et parti hun har representert både i kommunestyret og i Oslo bystyre tidligere.

Hun er også første vararepresentant for Akershus Frp til Stortinget, og nå altså rådgiver for justis- og beredskapsminister Anundsen.

– En spennende, morsom og utfordrende tid er i gang i politiet, og jeg er utrolig takknemlig for å få mulighet til å kunne bidra med mitt «politiblikk» og min erfaring inn i det viktige arbeidet som skal gjøre, skriver Elseth på Facebook om den nye jobben sin.

– Jeg søker permisjon fra politiske verv og fra jobben som politiførstebetjent og vaktleder, og gleder meg til å kombinere jobb og hobby. Jeg gleder meg også stort til å få jobbe sammen med vår flinke og tøffe justisminister Anders Anundsen!

Anette Carnarius Elseth (Frp) har vært varaordfører i Sørum kommune siden valget høsten 2015.
Powered by Labrador CMS