44 menn og kvinner stilte til start under politimesterskapet i triatlon i Oslo, i august 2013.

Ga alt for å bli politimester

Rekordmange deltakere stilte til start under politimesterskapet i triatlon, som ble avholdt i og rundt Sognsvann i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Av de 44 deltakerne, var kun seks kvinner, mens de resterende 38 var menn i forskjellige aldre.

- Vi trenger flere jenter! oppfordrer Iselin Haugen, som sitter i styret i svømme- og triatlongruppen i Oslo politiidretsslag (OPIL).

Se bildeserie fra mesterskapet her!

OPIL var medarrangør i politimesterskapet, som ble avholdt som en del av Oslo triatlon. Mesterskapet startet med 750 meter svømming, etterfulgt av 23 kilometer sykling og fem kilomer løping.

- Gjennomføringen gikk bra, og i år som tidligere år hevdet politifolk seg også i den ordinære triatlon-konkurransen, sier Haugen.

Best i politimesterskapet ble Øyvind Kværner og Tina Mjelde, som kom i mål på henholdsvis 1.17.37 og 1.30.33. Kværner gikk også til topps i den ordinære-konkurransen, mens Mjelde der havnet på sjetteplass.

- Resultatene er veldig bra, selv om det er litt vanskelig å sammenligne fra år til år. Det kommer an på vær og føre, sier Haugen, som håper på enda flere deltakere neste år.

Konkurransen ble avholdt rundt Sognsvann i Oslo, med svømming i selve vannet, sykling innover i Maridalen, og løping i skogen rundt vannet.

Tina Mjelde og Øyvind Kværner gikk til topps i politimesterskapet i triatlon 2013.
Powered by Labrador CMS