STORBESLAG: Tollhunden Centa fant 12. januar over 50 kilo hasj i en pizzabil i Stavanger. Hund og hundefører var på en tilfeldig kveldstur.

Tollhund på kveldstur fant over 50 kilo hasj i pizzabil

Kveldsturen ble litt annerledes for tollhunden Centa, da labradoren plutselig fikk ferten av jobb. Nå er fire personer siktet i saken. To av disse er pågrepet.

Publisert

Hendelsen fant sted 12. januar.

En ansatt i tollvesenet var ute på kveldstur med Centa i et boligområde i Stavanger, da hunden markerte på en bil som sto parkert. Hundeeieren tok kontakt med politiet, som rykket ut med egen narkotikahund. Også den markerte på bilen.

Inne i bilen fant politiet over 50 kilo med hasj og fire personer i 20- og 30-årene ble etter hvert siktet. To av disse er varetektsfengslet.

Krevde bil utlevert

Ifølge Stavanger Aftenblad skal bilen være en norskregistrert pizzabil. Eieren av pizzabilen ble pågrepet da han kom til politihuset i Stavanger og krevde bilen utlevert, sier påtaleansvarlig politiadvokat Odd Nesse til avisen.

BESLAGET: Det ble tatt beslag i over 50 kilo hasj fra pizzabilen. Eieren ble pågrepet da han kom til politihuset og forlangte bilen utlevert. i Stavanger.

Mannen nekter enhver befatning med narkotikaen, og hevder han har lånt bort bilen.

Min klient ville aldri oppsøkt politiet om han visste om narkotikaen, sier mannens forsvarer, advokat Helene Haugland.

Også den andre mannen som er pågrepet i saken nekter straffskyld. Det er ikke kjent hvordan de to siste som er siktet i saken stiller seg til siktelsen.

Powered by Labrador CMS