Ikke end opp med en fuktig og slimete padde i skoene. Tenk over hva du putter på potene.
Ikke end opp med en fuktig og slimete padde i skoene. Tenk over hva du putter på potene.

TEST: Klamme sommerføtter?

Denne sokken kan være en Super løsning.

Publisert Sist oppdatert

Brynje er kjent for å lage nettopp Brynjer. Eller helsetrøyer om du vil. Helsetrøyer i netting, som lager et lite luftlag mellom kroppen og neste tøylag. Bra når det er kaldt for å få et ekstra isolerende lag. Mange som bruker uniformskjorter vet at det fungerer godt om sommeren også, for å hindre at skjorta klistrer seg til en sommervarm kropp. Særlig når lettvesten er med på tur.

Nå har Brynje laget strømper etter samme ide. To-lags strømper, der det innerste laget er av netting.

Den første følelsen er litt underlig. De første skrittene med strømpen på foten kjennes annerledes. Noen hater det, andre elsker det. Jeg havnet i sistnevnte gruppe. Og jeg liker strømpene bedre og bedre. De gir følelsen av en slags fotmassasje. De isolerer godt mot kalde gulv når du går i strømpelesten, og de sitter bra på foten.

Men best er følelsen inne i varme sko. Den uunngåelige klamme følelsen etter mange timer i varme boots, blir rett og slett mindre klam fordi strømpene opptar lite fukt. Dette er en nyvinning jeg ikke har sett tidligere.

Materialet er 100 prosent syntetisk, og tørker svært raskt hvis du får anledning til å ta av marsstøvlene.

Min sommerfavoritt på strømpeavdelingen er klar. «Super Thermo Super-sock w/net lining». Og jammen kan det hende at de følger med over til vinterlisten også.

Leverandør: Brynje

Pris: 219,-

Skoisommervarmen3.jpg
Skoisommervarmen3.jpg
Powered by Labrador CMS