Iphonecover til feltbruk

En naken Iphone er sårbare saker. Ulike cover av tvilsom kvalitet er i markedet. Denne holder vann, og mere til.

Publisert Sist oppdatert

Vi som husker tilbake da vi fikk kjøpt mobiltelefoner som var både støtsikre og som tålte litt vann, og attpåtil hadde batterikapasitet som varte i flere dager, har savnet nettopp dette med dagens smarttelefoner.

Nå har noen oppfinnsomme sjeler i firmaet Snowlizard klart å kombinere den gamle robustheten og batterikapasitet i et cover som kan kjøpes til både Iphone 4/4S og 5/5S i et cover kalt SLXtreme. Og skulle du gå tom for støm ute i villmarka, lader den i tillegg opp ditt tomme batteri. Hvis solen er fremme. For det er utenfor kontoret dette coveret kommer til sin rett.

Heng den på toppen av sekken, eller foran på kajakken for hendig bruk eller ladning. Vann og støt tåler den godt.

LES FLERE TESTER HER

Alle smarttelefonbrukere er vant til å se batterinivået synker like raskt som nivået på lønnskontoen. Da er det herlig å trykke på knappen som overfører strøm fra coveret til telefonbatteriet, og se batteriet fylles. Med begrenset bruk, og blåtann og wifi avslått, har jeg hatt strøm i tre dager på Iphonen trygt plassert inne i coveret. Du kan også ta bilder under vann ved å bruke volumknappene.

Men ingenting har bare fordeler. Dette blir for digert til å ha i lomma. Kanskje det er en tilvenningssak, men ute i felten ble det litt som elbilkjørere erfarer – man får ladeangst. Skinner sola på solcellepanelet på baksiden er det gull. Gjør det ikke det, må noe gjøres. Min løsning ble å skru av hele greia. Og bare skru på telefonen når det var behov for å ringe ut. Og slutte å sjekke Yr.no for været.

SlXtreme selges kun via egen nettbutikk. Snowlizard ekspederer coveret til din egen postkasse i løpet av cirka 10 dager. Av og til er reklamen bedre enn produktet. Dette produktet er bra, men omtalen og bildene er bedre.

KLIKK PÅ PUNKTENE PÅ BILDET FOR Å SE FORDELER OG ULEMPER


Powered by Labrador CMS