Bildet er et illustrasjonsfoto.

Tyskland: Flere politifolk skadd i eksplosjon

Rundt 12 politi- og brannfolk ble skadd i en eksplosjon i en høyblokk i Ratingen vest i Tyskland torsdag. Politiet tror eksplosjonen kan ha vært tilsiktet.

Publisert Sist oppdatert

Twitter skriver lokalt politi at eksplosjonen skjedde i en leilighet i en høyblokk. Flere av de skadde skal ha livstruende skader, ifølge tyske Bild.

Eksplosjonen skjedde torsdag morgen i Ratingen i delstaten Nordrhein-Westfalen. En større redningsaksjon pågår på stedet.

Det er fortsatt uklart hva som forårsaket eksplosjonen, men politiet har en teori om at den var tilsiktet. Flere naboer har overfor politiet påpekt at postkassen til en leilighet har vært overfylt, ifølge Bild.

– Det var mistanke om en hjelpeløs person i leiligheten. Da politiet kom, ble leilighetsdøren åpnet. En sønn og en mor bodde i leiligheten som eksploderte, og en mann skal ha forårsaket eksplosjonen med en ukjent gjenstand, sier delstatens innenriksminister Herbert Reul.

---

11.05.2023, klokka 14.56: Saken er oppdatert med informasjon om antallet skadde, informasjon om at eksplosjonen kan ha vært tilsiktet, samt sitat fra Herbert Reul.

Powered by Labrador CMS