Einar Sparboe Lysnes.

Fortsetter som visepolitimester

Einar Sparboe Lysnes ble utnevnt som visepolitimester i dag.

Publisert

Sparboe Lysnes har vært konstituert visepolitimester i Troms politidistrikt siden høsten 2019, og ble i statsråd i dag utnevnt til visepolitimester i seks nye år.

–Jeg er både glad og stolt over utnevnelsen, og ikke minst muligheten til fortsatt å kunne lede utviklingen av Troms politidistrikt sammen med svært kompetente og engasjerte medarbeidere og ledere. Vi har en stor jobb å gjøre og utfordringsbilde er sammensatt og i endring. Jeg skal gjøre mitt beste for at vi sammen leverer gode tjenester og trygghet til publikum i Troms, og gleder meg til fortsettelsen, sier han i en pressemelding på Politiet.no.

I politiet siden 1996

Sparboe Lysnes er utdannet jurist og har vært ansatt i politiet siden 1996.

– Einar har med seg en bred erfaring fra politiet. Jeg har lært han å kjenne som en veldig kompetent og dyktig person, og en varm leder. Jeg gleder meg til å samarbeide videre med Einar, sier politimester Astrid Elisabeth Nilsen i Troms i pressemeldingen.

Farstad fortsetter i Møre og Romsdal

Utnevnelsen kommer en uke etter at Ingmar Farstad ble utnevnt til visepolitimester i Møre og Romsdal politidistrikt. Farstad har vært visepolitimester siden 2017.

– Eg er stolt og audmjuk av å få eit nytt åremål, og eg ser fram til å kunne halde fram arbeidet med å leie og utvikle Møre og Romsdal politidistrikt saman med mange flinke kollegaer. Tida vi er inne i stiller store krav til oss på mange områder. Digitalisering og effektivisering må gå hand i hand med god beredskap og høg kvalitet i sakshandsaminga, sa Farstad i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS