Sandra Myreng fikk Idrettsprisen som beste kvinne blant landets politihøgskoler.

Sandra fikk Idrettsprisen

26-åringen fra Kvæfjord banket ut alle kvinnene ved landets politihøgskoler.

Publisert Sist oppdatert

Tradisjonen tro var det prisutdeling under den høytidelige PHS-avslutningen i Stormen konserthus på torsdag. Blant prisene er den gjeve Idrettsprisen fra Norges Politiidrettsforbund (NPI), som i år gikk til Sandra Myreng fra Gullesfjord i Kvæfjord kommune.

Hun er beste kvinnelige student blant alle landets politihøgskoler. Det betyr hardt arbeid med karakteren A, 70 situps, 28 armhevinger og 3.000 meter på tiden 11:45.

26-åringen er stolt.

– Det er veldig artig! Det er hard konkurranse og mange som er godt trente. Jeg hadde i tillegg skikkelig pollenallergi under én av testene, så jeg må si jeg er stolt, sier Myreng som får heder og ære samt pokal og diplom.

Lokalt ble Kristian Lindteigen (26) fra Kongsberg beste mannlige politistudent i Bodø.

– Det er veldig stas og moro med belønning for hardt arbeid!

Første kull ut

Dette er det 18.avgangskullet ved Politihøgskolen i Bodø, og de er de de første av årets avgangskull som mottar vitnemål. Studieleder Sten Stenkjær mener dette er en meget dyktig gjeng.

− Vi leverer gode folk til etaten. De blir nok tatt godt imot, og jeg ønsker alle lykke til videre.

Justis- og beredskapsminister Per-Willy Amundsen (FrP) har tidligere gått høyt ut og lovet ferske politistudenter jobb, i tråd med den «Forpliktende planen» til POD. Dette gjentok han i talen til Bodø-studentene.

– Jeg gleder meg til å se dere i operative stillinger for vi har bruk for dere. Gratulerer så mye med dagen! Dette er dagen deres!

Politiforum kommer tilbake med mer fra avslutningene i Oslo og Stavern.

Sandra Myreng og Kristian Lindteigen tildeles Idrettsprisen 2017.
Powered by Labrador CMS