Politihumor: 

En hjelpende hånd

«Jeg er fortsatt litt usikker på hvor lang tid det gikk før han forsto hvem han egentlig haiket med.»

Publisert

Dette skjedde for en del år siden. En vinternatt kjørte en kollega og jeg sivil bilpatrulje i Trondheim. Vi kjørte videobil på Trafikkavsnittet mens det ennå eksisterte.

Det var veldig lite trafikk denne natta, men det var snø og glatt vei. Vi kjørte på E6 ut av Trondheim i retning Melhus. Da vi nærmet oss rundkjøringen på Klett, så vi at det sto en bil med lysene på langt utenfor veien. Det var helt åpenbart at denne bilen hadde kjørt av veien i ganske stor fart og at det var umulig å kjøre videre på grunn av snøen. 

Da vi kom nærmere, oppdaget vi at det sto en mann i veien og vinket med begge armene. Han trengte åpenbart hjelp.

Vi stanset og rullet ned vinduet. Vedkommende var i pene klær og hadde tydeligvis vært på fest. Både klærne og gangen tydet sterkt på det. Da han begynte å prate var det heller ingen tvil om at det ikke bare var brus han hadde drukket denne kvelden og natta. I full fart innrømmet mannen at han hadde drukket litt, sovnet bak rattet og kjørt av veien på vei hjem.

Nå trengte han hjelp med en gang, og lurte på om han kunne få skyss bort fra stedet før politiet kom. Han mente det helt sikkert var noen som hadde ringt politiet siden bilen sto langt utenfor veien.

Vi var såpass hyggelige at vi gjerne tilbød skyss. Jeg er fortsatt litt usikker på hvor lang tid det gikk før han forsto hvem han egentlig haiket med… 

Les flere historier fra vår Politihumor-spalte her

LES OGSÅ: «01, Den kaga æ vår, vi tar han!!!»

Powered by Labrador CMS