Varm kylling i røret/Ikke hardkokte kjeltringer, men…

Dette er historiene om en uvanlig rørpostleveranse og en ferdigkokt kartong med egg.

Publisert Sist oppdatert

Varm kylling i røret

Opp gjennom årene har det vært en god kultur i etaten med å lage litt moro med egen kollegaer. En god historie stammer fra den tiden politihuset i Oslo hadde et eget rørpostsystem.

En kveldsvakt satt en kollega og spiste varm kylling. Inn kom det en annen med en tørr matpakke. Han ble raskt misunnelig på den første med varm kylling, og spurte om hvor han hadde fått tak i denne.

Den første svarte at han hadde hatt med seg en kald kylling på jobb, lagt denne inn i rørposten, og tastet koden til kantina i 7. etasje. Kort etter kom kyllingen varm og god tilbake.

Neste vakt hadde den andre tatt med seg kald kylling, lagt denne inn i rørposten, tastet koden til kantina…og trykket send.

Ingen har sett denne kyllingen siden.

Ikke hardkokte kjeltringer, men...

En annen god kollega av meg var veldig glad i å steke egg på jobben. En kveld fant vi ut at vi måtte gjøre noe. I kjøleskapet hadde han lagt fra seg nyinnkjøpte egg i en eggekartong. Eggene hardkokte vi, mens han var ute og jobbet.

Han kom omsider inn fra patrulje, og gjorde seg klar for dagens eggemåltid. Det ble fort mye banning inne på pauserommet da han oppdaget at alle eggene var hardkokte og ikke mulig å lage speilegg av.

Han var helt oppgitt og stirret spørrende rundt i rommet etter gode råd. En av kollegaene tok da tak og sjekket eggene og eggekartongen for han. Kollegaen forklarte at butikken måtte ha lagt feil egg i kartongen, og at han bare måtte dra opp i butikken og klage. Hva betjeningen i butikken tenkte når en uniformert politimann kom inn og klagde på hardkokte egg, vet vi ikke.

Powered by Labrador CMS