Illustrasjonsbilde.
Illustrasjonsbilde.

«Ingen» vil bli politiadvokat i Oslo

Få søkere til tre ledige stillinger på familievold ved Manglerud politistasjon gjør at de utlyses for andre gang.

Publisert

I juni utlyste Oslo politidistrikt tre ledige stillinger som politiadvokat ved Manglerud politistasjon, enhet Øst i påtaleseksjonen; To faste stillinger som politiadvokat 1 og vikariat som politiadvokat 2, med mulighet for fast ansettelse.

Men på grunn av få søkere utlyses nå stillingene nå på nytt.

– Vi fikk få kvalifiserte søkere på den ene og ingen kvalifiserte søkere på den andre. Vi tror at det var et dårlig tidspunkt å utlyse stillinger midt i sommerferien og at folk ikke har fått det med seg, sier politiinspektør og seksjonsleder Trude Buanes.

Hun håper nå på flere søkere - med søknadsfristen rett rundt hjørnet. 

– Familievoldsarbeidet er et høyt prioritert fagområde, og ved enhet øst er det etablert et robust fagmiljø. Medarbeiderne våre er oppriktig interessert i fagfeltet og er ivrige etter å vise gode resultater. Vi har fokus på kompetanseutvikling, resultatoppnåelse, avdekking av mørketall, systematisk veiledning, evaluering og strukturert samhandling mellom påtaleansvarlig, etterforsker og risikoanalytiker. Dette er veldig spennende stillinger, så vi ønsker alle interesserte innenfor familievold og med påtaleerfaring hjertelig velkommen til å søke og håper at høsten er en bedre tid på rekruttere på.