LEDER VIDERE: 25. oktober ble nytt stre for PF Politistudentene valgt. Der ble det klart at Lisa Figenschou fortsetter som leder.
LEDER VIDERE: 25. oktober ble nytt stre for PF Politistudentene valgt. Der ble det klart at Lisa Figenschou fortsetter som leder.

Lisa Figenschou gjenvalgt: - Alle som går ut av Politihøgskolen bør være sikret jobb

Lisa Figenschou fortsetter som leder for PF Politistudentene.

Publisert

- Dette føles veldig bra. Jeg setter stor pris på å få fornyet tillit fra alle medlemmene våre, og gleder meg til å se hvilken jobb jeg får gjort nå når jeg har mer erfaring å spille på, sier Lisa Figenschou. 

Etter å ha vært leder for PF Politistudentene i ett år, ble Figenschou gjenvalg under årsmøtet 25. oktober. 

- Jeg tror det er fint for PF Politistudentene å ha litt kontinuitet i styret. Som leder sitter man med mye jobb som det kan ta litt tid å sette seg inn i, og da er det fint å kunne sitte lenger enn en periode, sier Figenschou. 

Flere av styremedlemmene fra forrige periode har også blitt gjenvalgt, samtidig som noen nye har kommet til. For politistudentene har den viktigste saken lenge vært at alle nyutdannede skal få jobb. Dette vil de fortsatt holde trykket oppe på. 

- Den aller viktigste saken for PF Politistudentene er jobb til nyutdannede. Vi ønsker at alle som går ut av Politihøgskolen skal være sikret jobb etter endt utdanning. Det kommer til å være vår hovedprioritet, sier Figenschou. 

- Hvilke erfaringer har du gjort deg gjennom ditt første år som leder? 

- Det har vært en utrolig spennende og lærerik prosess. Det jeg tar med meg etter et år er at politiske prosesser tar mye tid, og det er ikke noe man kan forandre over natten. Men det er likevel viktig å ha tro på prosessen, og fortsette å jobbe mot målet vårt, sier hun. 

Dette er det nye styret i PF Politistudentene: 

Lisa Figenschou - leder 
Erlend Sørmoen - nestleder 
Jørgen Rugelsjøen Wikdahl - sekretær 
Anette Sand - internasjonal kontakt 
Irene Tjomsland Wellmeier - styremedlem 
Åsmund Hordvik - styremedlem 
Monica Kanten Ressin - styremedlem 
Julian Hemmingsen - styremedlem 
Helene Aase Kronberg - 1. Vara 
Ole-Petter Ruud - 2. Vara 

Powered by Labrador CMS