Oda Aarseth er ansatt som ny journalist i Politiforum.

Oda Aarseth ansatt som ny journalist i Politiforum

- Jeg ser veldig frem til å begynne i Politiforum, sier hun.

Publisert

Oda Aarseth kommer fra jobben som økonomijournalist i Nettavisen, og har også arbeidet åtte år som krim- og næringslivsjournalist i magasinet Kapital. Hun har tidligere erfaring fra Aftenposten, Dagens Næringsliv og E24. 

Aarseth har utdanning som økonomisk journalist fra BI. 

- Vi er glade for å få Oda med på laget. Hun er en dyktig og erfaren journalist med spisskompetanse på undersøkende journalistikk og økonomisk journalistikk, og denne kompetansen kommer Politiforum til å dra god nytte av, sier Erik Inderhaug, påtroppende redaktør i Politiforum. 

- Det var 27 søkere til stillingen som journalist i Politiforum, mange av dem godt kvalifiserte. Vi er veldig tilfredse med at såpass mange gode journalister anser Politiforum som en attraktiv arbeidsplass, sier han. 

Aarseth selv ser fram til å starte i jobben. 

- Det blir trist å forlate gode kolleger i Nettavisen. Samtidig ser jeg veldig frem til å begynne i Politiforum. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av mine kommende kolleger, og det blir utrolig spennende å skrive viktige saker om politiet. Politiforum satser virkelig på journalistikken og at kvaliteten skal være høy, det gjør det ekstra spennende å arbeide innenfor et allerede veldig spennende felt, sier hun. 

Aarseth starter i jobben over nyttår. Hun overtar journaliststillingen til Erik Inderhaug, som går inn i stillingen som redaktør fra neste uke. Da går nåværende redaktør Ole Martin Mortvedt av med pensjon. 

Powered by Labrador CMS