Trenger ro for å løse «pensjonssaken»

Det blir ingen umiddelbare reaksjoner i den såkalte «pensjonssaken». – Da det overordnede fokus er PFs beste, har vi behov for litt ro for å finne denne løsningen, sier forbundsleder.

Publisert Sist oppdatert

Konklusjonen etter det ekstraordinære forbundsstyremøtet 26. mai er at det ikke blir noen umiddelbare reaksjoner.

For en liten uke siden uttalte Bolstad at det er enighet om å gå inn i en prosess der målet er at utbetalingen av pensjon vil bli stoppet, så lenge Øverkil mottar lønn fra Politiets Fellesforbund.

– Situasjonen har mange aspekter og vi hadde en bred og god diskusjon i styremøte. Nå går vi inn i en intern prosess for å se på løsninger til beste for Politiets Fellesforbunds medlemmer, sier forbundsleder Sigve Bolstad i en pressemelding.

Han påpeker at situasjonen er vanskelig og at alle involverte tar den på alvor.

De beste løsningene

– Forbundsstyre er arbeidsgiver. Det tar sin arbeidsgiverrolle på alvor og er naturligvis opptatt av ryddighet i situasjonen, sier forbundslederen.

– Vi registrerer mange meninger og innspill i denne saken. Jeg forsikrer at alt blir tatt med i de interne diskusjonene. Da det overordnede fokus er Politiets Fellesforbunds beste, har vi behov for litt ro for å finne denne løsningen, avslutter Bolstad.

Utover dette ønsker han ikke å kommentere saken.