Sparte mellom 5- og 10 000 kroner

Tommy Flåten i Hammerfest er strålende fornøyd. 

Publisert Sist oppdatert

Med et par telefoner sparte han mellom 5.000 og 10.000 kroner på å flytte sine forsikringer til PF Forsikring.

– Egentlig ble jeg overrasket over hvor stor forskjell det var mellom mitt tidligere forsikringsselskap og PF Forsikring. Bare på ett bygg var det 10.000 kroner i forskjell på forsikringspremien. Da jeg tok dette opp med mitt tidligere forsikringsselskap kom de meg i møte med å senke prisen med 5000 kroner. Fremdeles var da PF Forsikrings tilbud 5000 kroner lavere. I tillegg var mitt tidligere ­forsikringsselskap veldig dyre på mc, slik at jeg nærmest var tvunget til å forsikre den i et annet selskap.
Konservativ som jeg er, fant jeg det best å ringe i stedet for å bruke dataløsningen på PFs hjemmeside for å innhente tilbud. Og når jeg først var i prat med dem, viste det seg at jeg fikk redusert forsikringspremien på de andre avtalene. Så i dag har jeg hus, hytte, bil og motorsykkel hos PF Forsikring, sier Tommy Flåten, som har dratt i land sitt eget lille lønnsoppgjør i form av en god reduksjon på forsikringsutgiftene.

PF Forsikring øker


Med rundt 20 nye politikunder hver uke, når PF Forsikring snart målet om å ha en omsetning på 25 millioner kroner innen skadeforsikringer inneværende år.

En av medlemsfordelene Politiets Fellesforbund (PF) tilbyr sine medlemmer, er å få tilgang til forsikringsavtalene som blir fremforhandlet på vegne av rundt 11.000 medlemmer. Forhandlerne hos PF vektlegger at kundene er ansatt i politiet og at de står for en god risiko for forsikringsselskapet. Dette dokumenteres med omfattende statistikker. Det har gjort at rundt 2000 PF-medlemmer i dag har gunstige forsikringsavtaler som langt på vei sparer inn hele medlemskontingenten i PF.
– Bil- og superinnboforsikring er de mest etterspurte produktene vi leverer. Vi forsøker å være lett tilgjengelig på telefon, og vi legger vekt på kjappe skadeoppgjør og gunstige priser sier gruppeleder Marita Jansen for PF Forsikring, som tilbyr et bredt spekter av forsikringsprodukter levert av White Label Insurance, Vertikal, Gouda, Handelsbanken Liv og Crawford.
– Vi ser at enkelte konkurrenter er ivrige på å få beholde politifolk som kunder. Men vi har som policy at vi strekker oss langt, for at PF-medlemmer skal bli kunder hos oss, sier Jansen.