Politiforum.no i ny drakt

Denne uken lanseres Politiforum.no i ny drakt, med nye funksjoner og forbedret utforming.

Publisert Sist oppdatert

Arbeidet med den nye nettsiden har pågått siden i fjor, og nå er endelig resultatet klart til å publiseres.

– Vi har fått kritikk for det gamle nettstedet som har hatt samme design i snart ti år. Nå har vi jobbet hardt for å forbedre både funksjonaliteten og utseendet på siden. Målet er å framstå mer som en nettavis, samtidig som vi ivaretar seriøsiteten i det å være et fagblad. Vi mener den nye siden er en klar forbedring, og håper leserne er enige, sier webredaktør Erik Inderhaug.

Den største forskjellen ligger i utformingen av siden, hvor det nå er lagt langt større vekt på bilder og titler.

− Vi håper nye og gamle brukere vil oppleve den nye nettsiden som langt mer leservennlig enn den gamle.

– Samtidig har vi også utvidet funksjonaliteten, gjennom å legge bedre til rette for bedre bruk av videoer og bildeserier, og ved å reintrodusere kommentarfunksjonen. Nå kan alle medlemmer av Politiets Fellesforbund logge seg inn med brukernavn og passord fra PF.no.

Alt innholdet fra den gamle siden er med videre, og arbeidet med å tilrettelegge gamle artikler for det nye designet pågår nå fortløpende. I en periode kan det derfor hende at enkelte gamle artikler ikke vil se ut som de nye, eller at gammelt stoff ikke vil være tilgjengelig.

Politiets Fellesforbund, som eier Politiforum, har også som et prøveprosjekt stilt ressurser tilgjengelig for utvidet satsing på politinyheter på nett.

– Så i tillegg til fornyet design, vil også leserne oppleve bedre nyhetspresentasjoner på dagsaktuelle politisaker. Vi oppfordrer alle lesere til å prøve ut www.politiforum.no, og til å gi oss tilbakemeldinger. Både ris og ros blir satt pris på, sier Inderhaug.

Hva synes du om den nye nettsiden?