Operasjonsleder Per Rimmen fra Sogn og Fjordane politidistrikt hadde fjorårets beste politibart. Blir det deg i år?
Operasjonsleder Per Rimmen fra Sogn og Fjordane politidistrikt hadde fjorårets beste politibart. Blir det deg i år?

Har du Norges beste politibart?

I november kan du sammen med politifolk landet rundt spare bart, samle inn penger til kreftsaken og være med i kåringen av årets politibart.

Publisert Sist oppdatert

Det er snart november måned, måneden der menn verden over lar barten gro for å skape oppmerksomhet og samle inn penger til kreftsaken og menns helse.

I den forbindelse samarbeider Politiforum og Movember om Politibarten 2014.

I fjor var det Per Rimmen (bildet) fra Sogn og Fjordane som stakk av med seieren etter at Politiforums lesere stemte ham fram til en knusende seier.

Delta og vinn premier

Du kan delta på egenhånd i Movember-kampanjen. Men det kan også være en god idé å danne et lag på politistasjonen for å skape litt ekstra konkurranse og samhold. Kanskje klarer dere også samle inn noen kroner gjennom en liten innsamlingsaksjon?

Steg 1: Registrering

Registrer deg på www.movember.com. Da lager du din egen personlige profil og får ditt eget Mo Space – som blir hovedkvarteret for barten og pengeinnsamlingen din. Du kan se på det som Facebook-siden barten din. Der kan du blant annet oppdatere profilbildet ditt og dele motivasjonen din for å være med på Movember.

Steg 2: Lag

Dann eller bli med på et lag. Når man prøver å samle inn penger, er flere barter bedre enn én. Du kan samle venner, familie og kolleger til å gro sammen med deg. På lagets side får dere oversikt over hvor mye alle lagmedlemmene har samlet inn.

Steg 3: Nettverk

Politibart-banner
Politibart-banner

Bli med i Politiforums nettverk ”Politibarten”. Et nettverk er en gruppe bestående av flere lag og personer, med en felles toppliste med oversikt over alle lagene og hvor mye de har samlet inn.

Når måneden er over kårer vi den beste politibarten. Send inn bilde av din ferdige bart til [email protected] Vinneren vil få en flott barterelatert premie. Deltar du med et lag vil laget være med i konkurransen om en flott lagpremie!

Og tips oss på [email protected] dersom ditt lag finner på noe morsomt!