Betjentene svingte seg nakne på scenen

Se video og bilder av politimennene som slår seg løs under politirevyen.

Publisert Sist oppdatert

Fredag og lørdag gikk revyen «Politi – men like bli’» av stabelen i Arendal kulturhus. Revyen med undertittelen «Et show om, med og av politiet» trakk fullt hus, skriver Agderposten.no.

Det er de to politibetjentene Fredrik Schulze-Krogh og Torbjørn Trommestad som står bak revyen.

Til lokalavisa sier Trommestad at det hele startet med en opptreden på en firmafest for et par år siden:

– Vi spilte på det vi driver med. Vi skulle egentlig opptre i 20 minutter, men publikum fikk 35. Det ble en så stor suksess at vi bestemte oss for at dette ville vi gjøre igjen, smiler Torbjørn Trommestad, som du kan se svinge seg naken på en kule i videoen under.

Under videoen kan du lese hva politimesteren synes.

– Profesjonelle også som nakne

Agderposten har også fått politimester Kirsten Lindeberg til å anmelde sine egne ansattes forestilling. Hun slår fast at showet var strålende, og at politimennene Shulze-Krogh og Trommestad også som nakne er det Lindeberg vil at de skal være, nemlig profesjonelle.

Politimester Lindeberg

– Synet som garantert brenner seg fast på netthinna, antakelig til evig tid, er synet av betjent Trommestad som svinger seg over scenen, kliss naken på en rivningskule, med egenprodusert tekst «Her kommer det en pol’timann» i ekte Miley Cyrus-stil. Det er umulig å holde tårene tilbake, forteller politimester Lindeberg til avisa.

Språket er akkurat passe grovt og balanserer hårfint på kanten av stupet, konkluderer politimesteren og gir showet terningkast seks.

Overfor lokalavisa lover Lindeberg at politibetjentene ikke må inn på teppet.

– Det eneste som ergret meg under forestillingen er at politidirektøren og toppledelsen i politiet ikke var i salen, og dermed gikk glipp av en stor opplevelse, forteller hun fornøyd etter forestillingen.

Powered by Labrador CMS