En rev stakk etter alt å dømme av med en politijakke på Krossmoen utenfor Egersund. Reven på bildet har ingenting med saken å gjøre.

Reven rasket avgårde med politijakka

What does the fox say? har vært spørsmålet verden har stilt seg de siste ukene. Nå kan folk stille seg enda et spørsmål om denne røde firbente: Hva vil den med politiuniformen?

Publisert Sist oppdatert

På Krossmoen utenfor Egersund kom nemlig en rev ut av buskene og stjal jakka til politibetjent Ricard Urdal, skriver Stavanger Aftenblad.

Politibetjenten siktet inn biler med radar, gjennom litt buskas i veikanten, da en rev plutselig knabbet uniformsjakken hans. Urdal la først merke til reven som sto og kikket på ham en stund, før den snudde, tilsynelatende på vei inn i skogen igjen.

Men så hørte han en lyd bak seg, og oppdaget at politijakken som hadde ligget ved siden av han var borte.

- Reven hadde lurt meg trill rundt. Den hadde sneket seg innpå meg bakfra og stjålet jakken. Nå la den på sprang inn i skogen, forteller betjenten til avisa.

Dermed ble det slutt på radarkontrollen for en stund, for da måtte politibetjent Urdal løpe etter han med revestrekene. Han klarte å nå igjen reven, og historien ender med at uniformsjakken kom tilbake til sin rette eier.

Så er jo spørsmålet, hva sier reven til det?

Powered by Labrador CMS