Politipensjonister under fjorårets seniorkonferanse. Nå gjentas suksessen.
Politipensjonister under fjorårets seniorkonferanse. Nå gjentas suksessen.

Politipensjonistene i Oslo følger opp fjorårets suksess

Inviterer til seniorkonferanse.

Publisert Sist oppdatert

Oslo politiets pensjonistforening inviterer til humor, action, alvor og livserfaring under en to dager lang konferanse på Sæter gård i august.

− Tilbakemeldingene etter fjorårsarrangementet var så enestående positive, at vi kunne ikke annet enn å gjenta i år også, sier Øyvind Røen, leder for Oslos politipensjonister. Sammen med resten av styret, og i samarbeid med Kongsvinger pensjonistlag, inviterer de nå pensjonister fra politiet og ektefeller fra hele landet.

− Politiansatte som er i ferd med å gå over i pensjonistenes rekker, er også hjertelig velkomne. I fjor samlet vi rundt 80 deltagere, men vi har plass til noen flere. Her er det førstemann til mølla som gjelder, sier han entusiastisk.

Og det har han grunn til. Vokalist Viggo Sandvik fra Vazelina Bilopphøggers skal holde konsert, fylkesmann og tidligere finansminister Sigbjørn Johnsen, han med «peeng på bok», skal åpne konferansen.

I tillegg kommer fengselsprest Odd-Cato Kristiansen som i 10 år jobbet bak murene, som hevder han trivdes blant skurker og banditter. –Noe som vi som politifolk også gjorde, heter det i programmet.

Evigspreke Asbjørn Hildrum og Einar Josef Berger inviterer deretter gjestene ut til action med typiske politidisipliner, dog justert for alder. Her blir det garantert mye smil og latter der vinnerskallene går for seier. Deretter eskalerer det til det nær ukontrollerbare under middagen, når Eda Pelle som kveldens konferansier tråkker til.

− Programmet torsdag inneholder foredrag som kan ha betydning for mange av oss, sier Røen, og lover et variert og godt innhold som inkluderer John Northug, Eidsvoldordføreren, og Ivar Solum som har hatt uhelbredelig kreft i 17 år. Og det blir humor.

− Vi håper at vi med arrangementet kan bidra til en god følelse og dermed bidra til å fremme god hverdagshelse for våre pensjonister. Det er viktig å komme sammen en gang i blant og ikke glemme fortiden, men samtidig se lyst på fremtiden. Den sosiale møteplassen er tross alt det viktigste med arrangementet, sier Røen.

Seniorkonferansen 2017

  • 16.-17. august
  • Sæter gård, Kongsvinger
  • Send til påmelding til [email protected] eller ring 2266 9096 på tirsdager i tiden 13-16.
  • Frist: 1. juni